Cs de Castell reclama que la localitat emule a altres municipis de la provncia amb Sacrifici zero

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 19 de Abril de 2017

·El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, recorda que el bipartit "es va comprometre a elaborar un informe sobre la viabilitat"


Castelló, dimecres 19 d'abril de 2017. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha reclamat que "Castelló emule a altres municipis de la província implantant el Sacrifici zero en la gossera municipal". "Ciutadans va aconseguir que s'aprovara una moció en la qual el bipartit es comprometia a avançar en el Sacrifici zero i encara seguim a l'espera que s'elabore l'informe de viabilitat d'aquest objectiu com es demanava en la moció, per açò exigim a l'equip de Govern que es fixe en les localitats castellonenques que han demostrat que sí és factible i done passos encara més decidits", ha explicat Paduraru.

"Un municipi socialista com Vila-real ha anunciat que va a implantar el Sacrifici zero pel que si el senyor Benlloch pot, la senyora Marco també ha de poder", ha justificat l'edil. Paduraru ha realitzat aquestes declaracions després de visitar les instal·lacions de la gossera municipal i ha reiterat que "els tímids avanços que s'estan donant no són suficients perquè cal cercar solucions fermes perquè no se seguisquen sacrificant animals pel simple fet d'haver sigut abandonats".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló