Castell en Moviment ratifica el seu suport a l'Associaci de familiars de malalts d'Alzheimer per a obrir el Centre de Dia La Pineda.

Grup Castelló en Moviment  Dimecres, 12 de Juliol de 2017

La regidora, Paz Beltrán, es reuneix amb els representants de l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer (AFA). Considera una prioritat obrir de nou el Centre de Dia. 

La regidora de Castelló en Moviment, Paz Beltrán, s’ha reunit amb els representants d’AFA. En la reunió han participat el president provincial, Emilio Marmaneu, la presidenta local, Carmen Agost, i la gerent, Sílvia Ramos. Beltran ha expressat el suport del seu grup polític a la necessitat d’obrir un Centre de Dia per a malalts d’alzheimer a la ciutat de Castelló.

Des de l’any 2000 l’Associació té la seua seu en l’antic quarter militar Tetuan XIV. En aquest edifici també s’ubicaven fins el 2013 les instal·lacions del Centre de Dia, any en què el govern local i autonòmic del PP no els va concedir la llicència i els va retirar la subvenció respectivament. «Des d’aleshores la nostra ciutat no compta amb Centre de Dia per a atendre les seues necessitats quan tenim al voltant de 3.500 persones que pateixen els estralls d’aquesta malaltia» ha emfatitzat Beltrán, i ha assenyalat que «molts dels afectats per l’alzheimer s’han de desplaçar a Centres de Dia d’altres localitats». 

La regidora municipalista ha emfatitzat que «és prioritari tindre al més aviat possible un centre de dia per a malalts d’Alzheimer en la nostra ciutat. Esperem que la compra dels terrenys de Tetuán XIV aconseguisca la reobertura en el menor temps possible».

Segueix-nos:  Web  Facebook  |  Twitter.