El PSOE i el PP veten la declaraci institucional contra el maltractament animal.

Grup Castelló en Moviment  Dimecres, 12 de Juliol de 2017

L’agrupació electoral informa que en la Junta de Portaveus celebrada el passat dilluns aquests dos partits van vetar l’aprovació de la proposta dels municipalistes. 

Detenir els actes taurins que pogueren ser considerats maltractament animal. Aquest és un dels acords que no ha aconseguit el consens dels grups polítics de l’Ajuntament de Castelló. Es tracta de la Declaració Institucional que Castelló en Moviment plantejava a la resta de partits polítics al fil de la polèmica sorgida per l’embolada de sis bous, en l’interior de l’habitacle d’un camió de transport de bestiar, en les passades festes del Grau de Castelló. 

El portaveu de la formació municipalista, Xavi del Señor, considera que «a causa del vot contrari del PP i el PSOE s’ha perdut una nova oportunitat d’avançar en la reclamació ciutadana de fomentar el benestar animal». La postura dels dos partits en la Junta de portaveus, contrària al consens, per al regidor assembleari «ha bloquejat la possibilitat d’impedir actes com els que es van realitzar en les passades festes de Sant Pere». 

La Declaració Institucional mencionava la necessitat de «posar tots els mitjans necessaris durant la celebració dels actes taurins en el carrer per fer complir la normativa vigent». 

Segons ha explicat Del Señor «els aspectes relacionats amb el benestar animal estan cobrant cada dia més importància en la societat. El nostre objectiu és aconseguir que es complisca tal com demanen les entitats que defensen els drets dels animals».

Segueix-nos:  Web  Facebook  |  Twitter.