Cs de Castell reitera la necessitat de netejar els solars abandonats davant el risc d'incendis

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 11 de Juliol de 2017

·Paduraru demana a l'equip de Govern que "no es quede de braços creuats, mentre elabora normatives que tarden a arribar" 

Castelló, dimarts 11 de juliol de 2017. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha reiterat "la necessitat que el bipartit netege els solars abandonats davant el risc màxim d'incendi que tenim en època estival" i en aquest sentit, ha preguntat en Comissió "quina mesures ha pres el bipartit per a garantir aqueixa neteja des que Ciutadans ho exigira fa setmanes". "Cs porta requerint durant més de dos mesos que l'equip de Govern netege d'ofici els solars amb mala herba fins que s'elabore l'ordenança i no obstant açò, el bipartit no ha fet res i veiem com cada setmana es generen incendis per açò, que els nostres bombers, afortunadament, sufoquen amb èxit", ha destacat Paduraru. 

"L'Executiu una vegada més està tardant a fer els deures i seguim esperant l'ordenança, però açò no ha de ser excusa per a no actuar perquè estem en dates de risc d'incendi i el Govern té la responsabilitat d'evitar riscos", ha recalcat l'edil, qui ha afegit que "el bipartit no pot quedar-se de braços creuats, mentre elabora normatives que tarden a arribar". Així mateix,el portaveu adjunt ha manifestat que "des de Cs reclamem també que es netegen els solars, ja que nombrosos veïns ens traslladen les queixes d'una brutícia que es tradueix no solament en mala imatge, sinó també en problemes de salubritat". 

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló