Cs demana que l'equip de Govern s'esforce a aconseguir ms habitatges socials desprs de l'ltim fracs del bipartit

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dissabte, 5 de Agost de 2017

·Vidal: "L'Executiu local no ha aconseguit èxits ni aportar cap solució en les seues negociacions amb els bancs"

Castelló, dissabte 5 d'agost de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha exigit a l'equip de Govern que "s'esforce a aconseguir més habitatges socials després de l'últim fracàs que ha experimentat el bipartit en el seu intent d'aconseguir-les a través del préstec bancari per a comprar el Tetuán, principalment". "La nova proposta estavella del bipartit s'ha estavellat", ha assegurat Vidal, qui ha indicat que "el bipartit s'ha portat una altra garrotada en habitatge social i segueix sense complir amb la seua promesa de ciutat lliure de desnonaments".

Així, Vidal ha recordat que "el bipartit no ha aconseguit que cale la seua proposta de clàusules socials en la seua oferta de préstec, no han aconseguit èxits ni aportar cap solució en les seues negociacions amb els bancs i les persones desnonades i famílies que ho necessiten segueixen sense comptar amb habitatges suficients". En aquest sentit, Vidal ha lamentat que "una vegada més es crearen falses expectatives en un tema tan sensible com aquest en el qual l'equip de Govern ha tornat a enganyar als ciutadans". "Si primer van afirmar i van prometre que anaven a convertir a Castelló en ciutat lliure de desnonaments, ara van tornar a afirmar taxativament que contractarien amb els bancs que oferiren pisos socials i de nou s'ha quedat en res", ha recordat el portaveu.

Així mateix, Vidal ha indicat que "no n'hi ha prou amb lamentar-se que els bancs només ofereixen bones paraules però no ofereixen a l'Ajuntament habitatge social, com assegurava la vicealcaldessa i responsable d'habitatge, cal negociar, treballar i actuar" i ha afegit que "de la mateixa manera que l'equip de Govern es lamenta que els bancs només li prometen però no li oferisquen realitats, els ciutadans estan començant a cansar-se que el bipartit prometa i prometa però mai complisca". "Així ho traslladen veïns en situacions molt complicades que no troben resposta per part de l'equip de Govern i acudeixen desesperats a l'Ajuntament", ha assegurat el portaveu.

"La política d'habitatge, un dels vaixells almirall del Pacte del Grau, està naufragant de manera estrepitosa, per a desgràcia dels castellonencs", ha conclòs Vidal, no sense abans afegir que "el problema del bipartit és haver-se erigit com la solució definitiva per als problemes d'habitatge en la nostra ciutat i després haver decebut a tothom".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló