Cs de Castell demana al bipartit que amplie el termini de sollicitud dels Jornals de Vila

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 6 de Agost de 2017

·Zamora: "Els aturats han de formalitzar les seues candidatures a l'agost per la falta de planificació de l'equip de Govern"


Castelló, diumenge 6 d'agost de 2017. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha demanat al bipartit que "amplie el termini de sol·licitud del Jornals de Vila i els candidats no tinguen únicament deu dies a l'agost per a inscriure's". "Es tracta d'uns llocs de treball molt demandats donada la situació laboral de la ciutat i és de justícia donar més temps d'informar-se i poder realitzar tots els tràmits, tractant-se a més d'un mes que no és tan operatiu com la resta de l'any", ha indicat Zamora, qui ha reclamat que "el procés de presentar la sol·licitud s'allargue fins a la primera setmana de setembre".

"Els aturats han de formalitzar les seues candidatures a l'agost per la falta de planificació de l'equip de Govern", ha destacat Zamora. "L'administració ha de donar facilitats, especialment als qui més ajuda necessiten i no crear una carrera contrarellotge que genere tensions excessives", ha recalcat l'edil, qui ha indicat que "encara que els aturats mai tenen vacances, com va assegurar la regidora responsable d'aquesta iniciativa, Patrícia Puerta, sí mereixen que l'administració els done els terminis adequats per a poder realitzar les gestions i que l'equip de Govern no els imposen més traves de les necessàries".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló