Vidal: "El trasllat de serveis municipals a Quatre Cantons evidencia la poca fe del bipartit en la celeritat dels antics jutjats"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 8 de Agost de 2017

·Cs de Castelló lamenta que l'equip de Govern es negue a reclamar ajuda al Consell per a pagar la rehabilitació de l'edifici de Borrull


Castelló, dimarts 8 d'agost de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha assegurat que "el trasllat de més serveis municipals a Quatre Cantons amb l'ampliació d'espai arrendat, mostra l'escassa fe que té el bipartit en la celeritat dels antics jutjats, un edifici que, per la qual cosa s'evidencia, no confien que estiga acabat en aquesta legislatura". "El retard és notori atès que res coneixem de la Comissió Mixta de la qual suposadament ha de sorgir el projecte i el conveni definitiu", ha indicat Vidal, qui ha destacat que "no tenim constància que s'haja reunit en alguna ocasió".

En aquest sentit, el portaveu ha manifestat que "de nou, l'única cosa que tenim els castellonencs són anuncis en premsa a tot color per part de l'equip de Govern dels quals després gens se sap en mesos"."No existeix conveni definitiu per a la cessió dels antics jutjats, només un 'paripé' i si el bipartit ens fa dubtar del seu compliment amb acords signats, més encara sobre un simple manifest d'intencions", ha destacat el regidor.

Així mateix, el portaveu ha lamentat que "l'Executiu local es negue a reclamar ajuda al Consell per a pagar la rehabilitació de l'edifici de la plaça Borrull, com li demanava Ciutadans". "La cessió dels antics jutjats per part del Consistori es pot convertir en un regal enverinat perquè, malgrat la previsió a tant alçat de 12 milions d'euros de cost per als castellonencs, encara no sabem a quant ascendeix definitivament", ha assegurat Vidal.

"Una vegada més, l'equip de Govern castellonenc es plega davant els seus caps de València acceptant tot el que li demanen", ha assenyalat Vidal, qui ha recordat "altres casos com l'Hospital Provincial, on l'alcaldessa vota a favor de tot el que diga la consellera encara que vaja en contra dels castellonencs, o la decisió inicial del Consell de no permetre que actes de la Cultura local se celebren en el Teatre Principal".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló