Cs de Castell demana la rehabilitaci integral del poliesportiu Castlia a crrec dels romanents

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 9 de Agost de 2017

·L'edil en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora defensa que "els nostres esportistes mereixen instal·lacions dignes i segures"

Castelló, dimecres 9 d'agost de 2017. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha demanat al bipartit "la rehabilitació integral del poliesportiu Castàlia, que podria fer-se a càrrec dels romanents dels que disposa l'Ajuntament". "En dècades únicament s'han posat pegats a un complex que avui dia presenta unes condicions lamentables", ha destacat Zamora, qui ha indicat que "aquesta instal·lació esportiva, que és una de les més antigues de Castelló, requereix una remodelació i adequació completa i immediata, que suposaria una inversió d'aproximadament 200.000 euros".

"Els sostres, les baixants o els vestuaris necessiten una actuació urgent", ha destacat l'edil. Zamora ha ressaltat "deficiències notòries com el fet que les graderies hagen d'estar tancades al públic per motius de seguretat". "Canviar les finestres o alguna canonada, com s'ha fet, no és ja suficient donada la situació en la qual es troba el poliesportiu, que és a més seu d'esportistes d'elit de la nostra ciutat", ha manifestat el regidor.

"Si volem potenciar l'esport en la nostra ciutat, també com una forma d'expandir els hàbits de vida saludable entre els castellonencs i si volem posar en valor els èxits i esforços dels nostres esportistes, hem de garantir no ja les millors instal·lacions sinó unes instal·lacions amb condicions dignes i fiables en matèria de seguretat", ha destacat Zamora. "No es tracta d'una millora estètica sinó d'una necessitat real respecte a la qual l'equip de Govern no pot seguir mirant per a un altre costat", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló