Cs denuncia que el bipartit seguisca gastant milers d'euros en fotografies tenint fotgraf en plantilla

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 11 de Agost de 2017

·El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, defensa que "fa falta gestionar a més de posar"

Castelló, divendres 11 d'agost de 2017. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha denunciat que "el bipartit seguisca gastant milers d'euros en fotografies tenint fotògraf en plantilla". "Si l'any passat el bipartit va gastar 7.297 euros en serveis externs de fotografies, enguany veiem com en l'equip de Govern segueix passant factures de fotografia com la relativa al mes de juny per import d'1.433,85 euros", ha indicat Paduraru, qui ha lamentat que "els diners públics es malgaste en protocol i publicitat".

"És evident que el fotògraf de la plantilla no pot treballar 24 hores al dia, però també és obvi que qualsevol assessor pot realitzar les fotografies que s'hagen de fer fora de l'horari laboral, sense necessitat que els castellonencs gasten milers d'euros en la imatge i el 'autobombo' de l'equip de Govern", ha recalcat l'edil. "Un bon gestor dels diners públics ha d'optimitzar els recursos", ha afirmat Paduraru.

"Aquestes despeses que s'inclouen en els diners assignats a Pla de Mitjans de comunicació, demostren que aquesta partida podria reduir-se, però lluny d'açò, el bipartit ha augmentat les despeses per a publicitat i propaganda en 2017", ha destacat edil, qui ha ressaltat que "la dotació del Pla de Mitjans s'ha incrementat en 42.400 euros en els comptes de l'exercici vigent". I ha recordat que "Cs va presentar una esmena per a destinar 34.000 euros dels serveis externs previstos en Comunicació a l'adequació del Mercat del Grau i convertir-ho en un exponent d'una nova activitat gastronòmica i el tripartit la va rebutjar".

"El bipartit està deixant clares quins són les seues prioritats: eixir bonics en les fotos i anunciar promeses que després no compleixen", ha lamentat Paduraru i ha advertit que "un Govern de photocall no soluciona els problemes dels ciutadans". "Fa falta gestionar a més de posar", ha conclòs el regidor.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló