Cs defensa l'impuls d'ajudes a l'IBI per a famlies amb menys recursos

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 10 de Agost de 2017

·El portaveu, Vicente Vidal, reivindica que "Castelló ha de caminar cap a una fiscalitat justa que no és la impulsada pel bipartit en aquests dos anys"

Castelló, dijous 10 d'agost de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha defensat que "s'impulsen ajudes per a les famílies amb menys recursos amb una bonificació en la quota de l'IBI, una proposta que Ciutadans ha plantejat en el grup d'ordenances fiscals i que els tècnics han avaluat positivament, com una proposta factible". "Aquesta és una reivindicació de Cs des de l'inici de la legislatura", ha recordat Vidal, qui ha ressaltat que "és una realitat en municipis com Navalcarnero o Canàries i ha de ser-ho també a Castelló".

"Després de la valoració positiva dels tècnics, des de Ciutadans reclamem que s'incloga aquesta proposta en la modificació de les ordenances fiscals", ha manifestat el portaveu, qui ha recalcat que "Castelló ha de caminar cap a una fiscalitat justa que no és la impulsada pel bipartit en aquests dos anys perquè cal recordar que el Govern local nascut del Pacte del Grau l'any passat va pujar els impostos al 60% dels castellonencs". "És una mesura justa i possible donada la realitat financera de l'Ajuntament", ha conclòs Vidal.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló