Cs qestiona que el bipartit haja tardat ms de quinze dies a posar mesures de protecci en zones d'aglomeraci

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 4 de Setembre de 2017

·Vidal recorda que "altres municipis turístics de la província van instal·lar sistemes de seguretat l'endemà dels atemptats"


Castelló, dilluns 4 de setembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha qüestionat que "el bipartit haja tardat més de quinze dies a decidir-se a posar mesures de protecció en zones de gran aglomeració, una mesura necessària per a protegir a castellonenques i turistes enfront de possibles atemptats i que altres poblacions van instal·lar l'endemà de l'atac a Barcelona". "Ciutadans porta reclamant l'acció de l'equip de Govern des del dia dels atemptats, però aquest en comptes d'actuar des del minut zero ha tardat dues setmanes a aclarir-se a pensar el que ha de fer, demostrant un escàs poder de decisió i eficàcia en la resposta", ha recalcat Vidal, qui ha considerat que "la principal responsabilitat de la demora en aquest assumpte la tenen el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, i l'alcaldessa".

El portaveu ha recordat que "Lorenzo va tardar una setmana després de l'atemptat a anunciar que anava a iniciar reunions per a veure què mesures preventives s'instal·laven" i ha demanat que "l'Ajuntament no venga com a gran resposta el que ha sigut una gestió de crisi molt deficient". "Ara més que mai s'han d'intensificar els esforços en matèria de seguretat", ha conclòs Vidal.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló