Carrasco: "Esperem que l'informe de la Policia Local aclarisca qui va donar l'ordre de desconnectar les cmeres de videovigilncia"

Grup Popular  Dijous, 5 de Octubre de 2017

El Grup Municipal Popular espera que l'informe de la Policia Local aclarisca qui va donar l'ordre de desconnectar les càmeres de videovigilància de l'Ajuntament dos dies abans que assaltaren l'Ajuntament per a despenjar una pancarta i llançar paperetes del referèndum il·legal des de la teulada.
Els populars qualifiquen els fets de molt greus per la facilitat amb la qual s'ha burlat la seguretat de l'Ajuntament.
Carrasco: "Dissabte passat dos individus van entrar a l'Ajuntament per penjar una pancarta i llançar paperetes, però podrien haver entrat amb armes i estar lamentant encara a dia de hui una desgràcia. No podem oblidar que estem en nivell 4 d'alerta terrorista ".
"Per això, la importància de les càmeres de videovigilància, precisament estan col·locades per a contribuir a resoldre delictes".
"Ens sorprèn en gran manera que el mateix dia dels fets la vicealcaldessa primer i, hores després en el comunicat oficial que emet el bipartit es faça referència, sense haver-se iniciat una investigació, al fet que els individus van accedir des d'un altre terrat, quan el més lògic haguera estat anar primer a les càmeres de seguretat interior de l'Ajuntament, com a testimonis clau de la investigació. No obstant això, no va haver cap referència als dispositius. ¿És que ja sabien que no gravaven? ".
 "Esperem que l'informe de la Policia Local explique l'apagada de les càmeres, just a 2 dies abans de l'assalt, saber qui va donar l'ordre de desconectar-les, perquè si no, tal com s'han desenvolupat els esdeveniments des de dissabte es pot pensar que el bipartit primer anuncia la conclusió: << a la mateixa hora, un grup autoanomenat Brigades Antifeixistes (BAF) ha accedit al terrat de l'Ajuntament des de l'exterior estenent una pancarta de signe contrari a la concentració i llançant pamflets a l'aire >>, i després fabrica una investigació al voltant d'aquesta ".
 "Algú que permet un atac a l'Ajuntament, que és la casa de tots, és incapaç de garantir la seguretat dels castellonencs. Cal no oblidar que la màxima responsable de la seguretat a Castelló és l'alcaldessa ".