PP: "Marco, venuda a Comproms, renega de l'himne dels valencians"

Grup Popular  Dilluns, 9 de Octubre de 2017El Grup Municipal Popular denuncia que l'alcaldessa Amparo Marco -venuda al seu soci de govern, Compromís, a l'Ajuntament de Castelló-, renega de l'himne regional al 9 d'Octubre, dia de la Comunitat Valenciana.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, ha manifestat: "Amparo Marco s'ha venut a Compromís, està disposada a tot per mantenir-se en la seua butaca i per això, és responsable del desaire a l'himne de la Comunitat. Avui, en el dia de tots els valencians, PSOE i Compromís han silenciat l'himne regional i tampoc s'ha pogut escoltar l'himne d'Espanya, davant una multitud de veïns a la plaça Major que esperaven veure finalitzar els actes del 9 d'octubre amb el símbol que uneix els valencians. Molts dels presents ens han traslladat la seva decepció a l'acabar l'acte sense himnes".

" L'acte de les Tres Cultures ha quedat arraconat pel notable protagonisme que el bipartit ha preferit donar-li a la muixeranga, on s'ha pogut veure alguna estelada entre els participants de les torres humanes. Després de sonar la muixeranga, molts s'han quedat esperant que la Banda Municipal de Castelló toqara l'himne regional, però el bipartit ha donat per finalitzat l'acte ".

"El 9 d'octubre és un dia de festa per a tots els valencians, però Compromís, amb el beneplàcit del PSOE, ho ha aprofitat per modelar-lo amb tints independentistes, começant per la programació musical on es podia llegir: << Concert del Dia del País Valencià .. . >>, en lloc d'utilitzar els termes: Dia de la Comunitat Valenciana ".

himnes

No és la primera vegada que el bipartit menysprea l'himne d'Espanya, en l'acte d'Agermanament amb la ciutat de Targoviste tampoc va sonar, únicament va sonar l'himne del país de Romania.