Guillamn: "Els vens del Parc Meridi es senten discriminats pels Pressupostos Participatius"

Grup Popular  Dimarts, 10 de Octubre de 2017El Grup Municipal Popular es reuneix amb les associacions veïnals per aescoltar de primera mà les seues necessitats i propostes de cara a l'elaboració del nou pressupost municipal de 2018.
Els populars treballen en la redacció d'iniciatives, que sorgeixen de les reunions establertes amb el teixit veïnal, amb la intenció d'incorporar-les als comptes municipals que s'aprovaran abans de finalitzar l'any.
El regidor popular, Vicente Guillamón, s'ha reunit amb l'Associació de Veïns del Parc del Meridià i entre les seues principals reivindicacions segueixen estant una major il·luminació a la zona, així com la necessària neteja del clavegueram, neteja de solars abandonats, necessitat d'asfaltat de carrers i reforçar la seguretat i vigilància a les nits.
Guillamón. "L'associació ha detectat -des de fa un any i mig-, falta d'inversió municipal, perquè sistema de votació oberta beneficia les associacions més grans".
"Abans, a través de les Juntes de Districte, es prenia nota de les seues necessitats i les millores arribaven. Després d'un any i mig es senten abandonats ".