Macin: "Marco i Comproms han forat una coartada per a no donar la cara per l'apagada de les Cmeres"

Grup Popular  Dissabte, 7 de Octubre de 2017El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián considera que l'alcaldessa Amparo Marco i el seu soci de govern Compromís han ordit una coartada durant una setmana per a no donar la cara per l'apagada de les càmeres de seguretat de l'Ajuntament.

Macián: "Tot i la investigació policial, encara queden molts dubtes en l'aire. L'absència d'imatges al circuit de videovigilància interior de l'Ajuntament, -perquè les càmeres de seguretat es van fondre a negre entre el 13 i el 28 de setembre, sospitosament a 2 dies abans de l'assalt a l'Ajuntament-, ha fet que no s'haja pogut provar cap de les dues hipòtesis que estudien els agents ".

"PSOE i Compromís s'aferren a la hipòtesi del salt entre terrats  fins a arribar a la de l'Ajuntament, perquè l'altra hipòtesi, la de l'accés per l'interior del propi consistori, els deixa als peus dels cavalls".

"És humana i políticament comprensible la seua postura, però la hipòtesi d'haver pujat per les escales o per l'ascensor segueix sent igual de vàlida perquè no hi ha càmeres que demostren el contrari".
Macián conclou: "Estant en nivell 4 d'alerta antiterrorista, cóm és possible que ningú ordenara revisar el funcionament dels dispositius de seguretat de l'Ajuntament amb anterioritat?