Macin: "Marco va poder i no va voler que sonara l'himne regional en el Dia de la Comunitat Valenciana"

Grup Popular  Dimarts, 10 de Octubre de 2017El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, retreu a l'alcaldessa Amparo Marco que l'única responsable que no s'interpretara l'himne de tots els valencians en el Dia de la Comunitat Valenciana és ella.
Macián: "Marco va poder i no va voler que sonara l'himne regional a la festa del 9 d'Octubre a Castelló. Asseguda, a primera fila, tenia davant a l'escenari a la Banda Municipal de Música i hauria sigut suficient amb indicar al director de la banda, des del seu mateix seient sense haver de moure's, que procedira a interpretar-lo com a colofó ​​de l'acte a la plaça Major ".
"Posar d'excusa que l'himne no va sonar per una fallada de protocol no té ni cap ni peus. Marco no contemplava la interpretació de l'himne per la nostra Banda Municipal de Música des que setmanes abans s'estava forjant la programació d'actes per el 9 d'octubre en els despatxos ".

"Marco sembla no saber de decidir no fer res és també una decisió, en aquest cas desencertada. Però l'alcaldessa ja ens té acostumats a fer la de l'estruç, a amagar el cap per a no donar explicacions davant la ciutadania descontenta ".