Vidal: "La deixadesa del bipartit llastra la seguretat i les recerques policials de l'assalt al Consistori"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 5 de Octubre de 2017

·El portaveu de Cs a Castelló exigeix "responsabilitats a Lorenzo per no mantenir en funcionament les càmeres ni reforçar el dispositiu policial"


Castelló, dijous 5 de octubre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat que "la deixadesa del bipartit llastre la seguretat i les recerques policials de l'assalt al Consistori per part dels protagonistes de l'incident del dissabte" i en aquest sentit, ha augurat que "és molt difícil que l'informe de la Policia Local de Castelló que l'equip de Govern vol presentar demà certifique totalment una de les teories sense els enregistraments de les càmeres". "No hi hauria cap tipus de dubte sobre la via d'accés a l'Ajuntament per part dels assaltants si les càmeres hagueren funcionat", ha indicat Vidal. Així mateix, el portaveu ha advertit que "serà a més necessari esperar a l'informe de la recerca de la Policia Nacional per a veure si coincideixen les conclusions i es poden esclarir aquests fets tan greus".

"El fet que no funcionaren les càmeres de seguretat de l'Ajuntament és molt greu perquè posa de manifest la deixadesa en matèria de seguretat de l'equip de Govern", ha destacat Vidal, qui ha remarcat que "l'assalt al Consistori evidencia la vulnerabilitat que ens provoca la mala gestió del bipartit". "És increïble que qualsevol puga accedir a l'Ajuntament per a defensar una il·legalitat", ha manifestat l'edil i ha reiterat que "si l'alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor responsable de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, no són capaços de garantir la seguretat en el propi Ajuntament, es crea el dubte que puguen garantir-la en la ciutat".

El regidor ha recordat que "Cs ha demanat un informe que esclarisca des de quan fallaven les càmeres i quins avisos i accions es van donar per a solucionar el problema" i ha conclòs demanant a Lorenzo i Marco que "assumisquen responsabilitats polítiques i no vulguen desviar l'atenció cap a la posada en dubte de la labor de la Policia Local, perquè no mantenir en bon estat i en funcionament les càmeres de seguretat o no reforçar el dispositiu policial estant en alerta i amb una clima de tensió creixent és responsabilitat seua i no dels agents a peu de carrer".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló