Cs de Castell espera que en les celebracions del 9 d'Octubre sone l'himne de la Comunitat i d'Espanya

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 8 de Octubre de 2017

·Gabarda: "L'omissió de la Marxa Real i regional suposaria una provocació just un dia abans que Puigdemont acudisca al Parlament"


Castelló, diumenge 8 d'octubre de 2017. L’edila de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha manifestat que "Cs espera que en les celebracions del 9 d'Octubre sone l'himne de la Comunitat i d'Espanya, perquè l'acte represente el sentir majoritari de la ciutadania de Castelló i responga realment a la festivitat que se celebra". Així, Gabarda ha demanat que "no es repetisca l'omissió d'anys passats d'aquests himnes que ens representen a tots".

En aquest sentit, la regidora ha recalcat que "ara més que mai cal mostrar unió i orgull de país i no cercar la confrontació entre valencians" i ha ressaltat que "l'omissió d'aquests himnes suposaria una provocació innecessària en la situació política en què ens trobem com a país, més encara quan precisament just un dia després Puigdemont acudirà al Parlament per a previsiblement fer una declaració unilateral d'independència".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló