El PP demana destinar 5 milions a obres necessries com l'adequaci de l'entorn del Emilio Fabregat

Grup Popular  Dijous, 12 de Octubre de 2017

La ciutat de Castelló ha perdut gairebé 5 milions d'euros que anaven a vindre d'Europa. Gairebé 5 milions de finançament europeu, que segons l'alcaldessa anaven servir per construir col·lectivament una ciutat amb un projecte de regeneració urbana.

Es tracta d'uns diners previstos per a finançar actuacions que el bipartit ha anat prometent als veïns, abans d'assegurar-se de tindre-los. Unes obres integrades en el projecte de regeneració urbana Grau Xarxa Oberta, entre les quals es troba la remodelació dels voltants del poliesportiu Emilio Fabregat, el Parc de la Panderola o al Casal Jove.

El regidor popular, Carlos Feliu, ha manifestat: "El bipartit va saber que el projecte Grau Xarxa Oberta havia estat exclòs del concurs europeu en el mes de juliol. I, per tant, sabia que no comptaria amb els gairebé 5 milions de finançament europeu per a emprendre tot el que ha estat prometent als veïns ".

"La política de propaganda i la pèssima gestió de govern, que han demostrat PSOE i Compromís, no tenen per què pagar-la els veïns als quals se'ls ha promès tant i porten decebent durant 2 anys. Per això, des del Grup Municipal Popular proposem que no es paralitze cap obra promesa i que es vagen realitzant amb càrrec als 5 milions d'euros que el bipartit pensava destinar als bancs per amortitzar deute ".

El mal estat que presenta el solar al costat del Poliesportiu Emilio Fabregat requereix d'una actuació urgent. El Partit Popular ja va sol·licitar -via esmena- a la primera modificació de crèdit, i posteriorment -via esmena- als pressupostos municipals del 2017 condicionar aquesta zona com a pàrquing.

A més de l'adequació del solar al costat del poliesportiu Emilio Fabregat, els populars preveuen altres inversions perquè els diners que l'alcaldessa Amparo Marco vol enterrar en els bancs revertisquen en la ciutat.