El Grup Municipal Popular participa en els actes de la festa nacional per el 12 d'octubre

Grup Popular  Dijous, 12 de Octubre de 2017

 

El Grup Municipal Popular ha participat hui en els actes organitzats a Castelló amb motiu del 12 d'octubre, Festa de la Hispanitat i dia de la patrona de la Guàrdia Civil.
A les 11: 00h. del matí la portaveu popular, Begoña Carrasco, al costat de tots els regidors populars ha assistit a l'acte institucional del Dia de la Santíssima Mare de Déu del Pilar, a la caserna de la Guàrdia Civil. A les 12: 00h. han participat en la Missa del Pilar, acompanyant al Centre Aragonès.
Per als populars, hui més que mai, davant el difícil context marcat pel desafiament independentista a Catalunya és motiu de celebració de l'Espanya de la llibertat i de la unitat.
El desafiament a la Constitució, a la llei i l'Estat de Dret -pilars de la democràcia i la llibertat espanyoles-, plantejat pels independentistes catalans, mereix una resposta pacífica, festiva i multitudinària de tots els espanyols que es senten orgullosos del marc de llibertats i prosperitat que reconeix el pacte constitucional de 1978.
Els populars han felicitat a la Guàrdia Civil en el Dia de la seua Patrona i han reiterat el seu suport a tots els cossos i forces de seguretat de l'Estat per l'important servei que presten a la ciutadania.