Carrasco: "Marco porta 2 anys culpant a tercers de la seua nefasta gesti"

Grup Popular  Dimecres, 11 de Octubre de 2017

"L'alcaldessa de Castelló porta amagada massa temps en la seua zona de confort sense donar la cara i sense assumir les conseqüències de les seues pròpies decisions polítiques". Amb aquesta contundència ha valorat la portaveu popular, Begoña Carrasco, la postura adoptada per Amparo Marco des de fa ja dos anys, els mateixos que porta en el càrrec.

Carrasco: "Si Amparo Marco és especialista en alguna cosa és en fer responsables a terceres persones de les conseqüències que comporten les seues decisions polítiques. Per a Marco la culpa és sempre dels altres, mai de qui s'erigeix ​​en màxima autoritat municipal", és la seua manera de aferrar-se al càrrec sense estar exposada a la crítica dels veïns ".
 
"L'apagada de les càmeres de seguretat dos dies abans de l'assalt a l'Ajuntament, culpable segons Marco- l'empresa de manteniment, el que no sonés l'himne regional en el Dia de la Comunitat Valenciana, culpa -segons Marco- de l'assessor de Protocol, no es va poder mostrar suport institucional en el Ple als regidors assetjats a la ciutat agermanada de Lleida per culpa -segons Marco- de la secretària ".

La portaveu popular segueix; "La culpa -segons Marco- que la Marjaleria no tinga infraestructures antiinundacions és de Rajoy; la culpa que puge l'IBI per a ella és del Cadastre; la culpa que els grans serveis d'aquesta ciutat segueixen sense contracte, per a Marco és dels funcionaris; la culpa de la duplicitat de factures en les subvencions era dels veïns; la culpa del plagi del Pla de Turisme va ser de l'empresa que el va redactar; la culpa dels continus retrasos econòmics, segons Marc, és del departament econòmic i la culpa que ajuntament no faça servir ceràmica en espais públics és dels arquitectes municipals, perquè com es va arribar a dir en un Ple, aquests la desaconsellaven ".

Carrasco: "La seua mania que altres assumisquen la culpa per ella i el seu silenci còmplice és una actitud que es perllonga durant massa temps, l'alcaldessa és l'única responsable de les decisions que es prenen a l'Ajuntament".

"En una ciutat, no prendre decisions, també és una decisió i, per descomptat, deixar que altres les prenguen per tu -fent oïdes sordes o mirant cap a un altre costat-, també és una actitud que la ciutadania valora".