Cs de Castell demana a l'alcaldessa esmenar la seua 'suposada' distracci amb els himnes de la Comunitat i d'Espanya

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 11 de Octubre de 2017

·Vidal proposa "una alternativa perquè els castellonencs puguen escoltar les marxes valenciana i espanyola com mereixen"


Castelló, dimecres 11 d'octubre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha demanat a l'alcaldessa "esmenar la seua 'suposada' distracció amb els himnes de la Comunitat i d'Espanya demanant a les bandes que participen en la cercavila d'aquest diumenge que concloguen l'acte amb les marxes valenciana i espanyola". D'aquesta manera, Vidal ha proposat "una alternativa perquè els castellonencs puguen escoltar els seus himnes i poder posar colofó també així a una setmana en la qual se celebren els dies de la Comunitat i de la Hispanitat i en la qual, per contra, s'ha protagonitzat per part de Puigdemont i els seus secuaces un colp a la Democràcia".

"Marco pot demostrar ara si va anar un error com va assegurar, tirant-li la culpa a un funcionari, o està, com s'ha demostrat tantes vegades, lliurada al nacionalisme, que en les últimes setmanes està abraçant a l'independentisme i la senda de Junts pel Sí", ha destacat Vidal, qui s'ha preguntat "si també va ser un lapsus que no sonara l'himne d'Espanya en l'acte d'agermanament amb Tergoviste". Finalment, el regidor ha enviat un órdago al bipartit, proposant-los que "si els membres de l'equip de Govern castellonenc respecten els símbols de tots els espanyols, que ho demostren anant a escoltar i aplaudir la música que simbolitza la nostra unió com a valencians i com a nació".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló