Cs de Castell retrau al bipartit l'aband del Mercat del Grau

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 7 de Novembre de 2017

·Zamora: "Fa un any Cs va proposar crear un centre gastronòmic, però el bipartit no va escoltar i hui l'edifici del Districte Marítim segueix tancat"

Castelló, dimarts 7 de novembre de 2017. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha retret al bipartit "l'abandó que pateix el Mercat del Grau que segueix tancat i barrat després de la liquidació de les últimes parades". "Fa un any Ciutadans va proposar dinamitzar aquest espai convertint-ho en centre gastronòmic a l'estil de casos d'èxit com el mercat de San Miguel de Madrid o el sevillà Lonja del Barranco, però el Govern, una vegada més, no va voler escoltar a l'oposició i dotze mesos més tard, l'edifici segueix tancat", ha denunciat Zamora.

"No es pot mantenir sense activitat un punt neuràlgic del Districte Marítim que pot ser motor social, econòmic i turístic, més encara quan es compta amb la connexió directa amb el centre de la ciutat a través del TRAM", ha afirmat el regidor, qui ha lamentat que "amb l'edifici tancat es faça malbé també la inversió de quasi 150,000 euros que va suposar la seua remodelació en 2007". "Cal estimular el Grau de Castelló perquè es convertisca en dinamitzador de la ciutat durant tot l'any i no únicament en època estival i tenim una oportunitat si sabem aprofitar correctament la infraestructura del Mercat però el bipartit l'està malgastant, com a tantes altres", ha conclòs Zamora.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló