Cs de Castell critica que el bipartit exigisca begudes gratis a l'empresa que gestiona les barres del recinte de Mascletaes

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 6 de Novembre de 2017

·Paduraru lamenta que "l'equip de Govern actual mantinga pràctiques que criticava en legislatures passades"

Castelló, dilluns 6 de novembre de 2017. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha criticat "l'exigència del bipartit de 400 tiquets gratis d'aigua, refrescs i cervesa a l'empresa que gestione les barres del recinte de Mascletaes". "És una de les condicions per a adjudicar aquest servei perquè el Patronat de Festes ho repartisca als qui estimen oportú, segons especifiquen les bases", ha desvetlat Paduraru, qui ha lamentat que "l'equip de Govern actual mantinga pràctiques que criticava en legislatures passades".

"Des de Ciutadans no ens sembla malament que s'oferisca aigua a les representants de les festes o els qui estan treballant al servei de la Magdalena, però no compartim en absolut que es puga adquirir beguda alcohòlica gratis a manera de prebenda", ha destacat el portaveu adjunt. En aquest sentit, Paduraru, ha demanat en la Comissió del Patronat de Festes "els criteris de repartiment d'aquests tiquets tant de l'any passat com d'aquest en el qual tenen previst repetir aquest sistema". "És incoherent que l'Executiu criticara privilegis i descontrol quan ara intenta fins i tot fixar com a condició contractual", ha insistit el regidor.

Així mateix, Paduraru ha qüestionat també que "el Patronat vulga atorgar-se la capacitat i potestat de demanar qualsevol documentació o factures a les empreses beneficiàries, encara sense tenir relació amb el compliment del contracte d'adjudicació dels serveis". Així, "encara que el bipartit ha de vetlar pel compliment i la legalitat de la prestació dels serveis adjudicats, cal tenir present que no és Hisenda per a fiscalitzar la comptabilitat interna de les empreses", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló