Ciutadans (Cs) de Castell reclama l'informe sobre la fallada de les cmeres de seguretat

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 5 de Novembre de 2017

·El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, lamenta "la falta d'informació sobre una negligència greu"


Castelló, diumenge 5 de novembre de 2017. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha anunciat que reclamarà al bipartit en comissió "l'informe sol·licitat per Ciutadans per registre fa més d'un mes sobre la fallada de les càmeres de seguretat". "Ciutadans va requerir el dia 4 d'octubre, com va fer saber als mitjans de comunicació, entre una altra informació, la certificació dels avisos que es van realitzar una vegada detectat la fallada, i quines mesures es van prendre des d'aqueix moment". De la mateixa manera, Paduraru ha explicat que "l'escrit també sol·licitava saber les vegades que han fallat les càmeres en els últims dos anys, qui és el responsable del bon funcionament d'aquestes, a més d'un informe detallat dia a dia del funcionament o no de les mateixes al setembre i octubre".

"A aquest requeriment es va sumar dues setmanes més tard Castelló en Moviment", ha indicat el portaveu adjunt, qui ha recordat "la greu fallada de seguretat que suposa que les càmeres del Consistori no funcionaren correctament, com ha reconegut el propi Lorenzo". "El regidor delegat va assumir responsabilitats per aquesta negligència en matèria de seguretat, però que, no obstant açò, s'han quedat en paper mullat", ha remarcat l'edil.

"Una vegada més el bipartit falla en la transparència que tant pregona i no facilita la informació requerida l'oposició ni en temps ni en forma", ha lamentat l'edil, indicant que "a aquest cas, es suma l'informe de l'assalt al terrat del que l'oposició solament ha tingut accés a un resum de quatre folis".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló