Pradas: "Els vens demanen carrers nets, per al bipartit li preocupa ms el canvi de noms dels carrers sols en valenci"

Grup Popular  Dilluns, 6 de Novembre de 2017

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà del Grup Municipal Popular, segueix rebent queixes veïnals per la presència de rates, plagues i brutícia acumulada en els voltants dels seus habitatges habituals.

L'associació de veïns de la Plaça Donoso Cortés i adjacents exigeix ​​una actuació ràpida davant d'un problema de salubritat en carrers i solars abandonats, especialment aquells que es troben contigus a zones residencials o centres educatius.

La regidora popular, Salomé Pradas, apunta: "Els veïns estan cansats de veure rates i altres insectes quan ixen al carrer. El bipartit ha de deixar de fer oïts sords i atendre les necessitats actuals dels veïns, en lloc de prioritzar altres qüestions com el canvi de noms dels carrers, perquè apareguen escrits només en valencià ".

"La despesa de diners que suposarà aquest canvi de plaques als carrers, hauria d'utilitzar per a incrementar la neteja en les vies i places, que és el que realment preocupa als castellonencs. Actualment, les plaques dels carrers ja recullen el nom tant en valencià, com en castellà ".