Vidal lamenta que "el bipartit accepte sense oposar-se tots 'els morts' que li passa el Consell"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 10 de Novembre de 2017

·El portaveu de Ciutadans demana a l'Executiu local que "deixe de mirar pel bé dels seus caps i comence a pensar en el bé dels castellonencs"

Castelló, divendres 10 de novembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat que "el bipartit accepte sense oposar-se tots 'els morts' que li passa el Consell". "Si l'Executiu local ja havia acceptat que els castellonencs paguen unilateralment la rehabilitació dels antics jutjats, malgrat que l'ús de les instal·lacions va a ser conjunt entre Generalitat i Ajuntament, ara assumeix gustosament fer-se càrrec de les obres de col·legis que el Consell va prometre i deu a la nostra ciutat", ha explicat Vidal. Així, en aquest sentit, el regidor ha demanat al bipartit que "deixe de mirar pel bé dels seus caps i comence a pensar en el bé dels castellonencs".

Vidal ha remarcat que "el Consell que anava a acabar amb els barracons ara demana que ho facen els seus ajuntaments perquè són incapaços de gestionar res". "La màxima promesa del Pacte del Botànic porta dos anys d'incompliment i han demanat ajuda desesperadament per a aconseguir resultats als consistoris", ha assenyalat el portaveu, assegurant que "governar no és fàcil i sembla que al Pacte del Botànic li ve molt gran".

"L'Ajuntament puja els impostos als veïns de la ciutat, mentre s'encarrega de les inversions d'altres administracions només per a tenir contents als superiors dels seus partits", ha insistit el portaveu i ha afegit que "a més, ho fan amb total submissió". "El Consell ha d'ajudar a la ciutat, no la ciutat als membres del Consell", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló