Cs de Castell recrimina al tripartit la seva intenci de polititzar el PGOU

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 13 de Novembre de 2017

·El portaveu a l'Ajuntament, Vicente Vidal, lamenta que "Compromís vullga retardar encara més el Pla General"


Castelló, dilluns 13 de novembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha recriminat al tripartit que "estiguen intentant polititzar el Pla General d'Ordenació Urbana després que Compromís anunciara l'elaboració d'un document polític per part del Pacti del Grau per determinar els eixos fonamentals del PGOU i que aquest tingui les característiques d'aquest Pacte". "El Pla General ha de respondre en sentir de tot el poble de Castelló, a les seves necessitats i les seves demandes i no a les d'unes formacions polítiques concretes", ha remarcat Vidal. "Ara el tripartit evidencia que el procés de consulta ciutadana va ser un paripé més, si finalment van a modelar el document del PGOU políticament al seu antull", ha criticat el portaveu.

Així mateix, Vidal ha lamentat que "Compromís vullga retardar encara més el Pla General d'Ordenació Urbana, indicant ara que estan treballant en una sèrie d'aportacions i propostes per incloure en aquest document estratègic per a la ciutat". "Pel que sembla la formació nacionalista, que forma part del Govern, no s'havia assabentat fins ara que el PGOU estava elaborant-se, però des de Ciutadans els recordem que el termini per aportar idees i suggeriments a aquest document va acabar al febrer i Ciutadans va ser l'únic partit que va realitzar les seves aportacions", ha destacat el portaveu, qui ha indicat irònicament a Compromís que "només arriben nou mesos tard". "Anunciar ara les prioritats bàsiques, quan el pla ja està, segons el regidor responsable de l'àrea, Rafa Simó, en redacció, suposa demorar encara més un pla molt necessari per a la nostra ciutat i una gran falta de serietat", ha afegit el regidor.

Sobre aquest tema, el portaveu ha recordat "la promesa de Simó d'exposar al públic el PGOU en l'últim trimestre de l'any". "Estem gairebé a final d'any i seguim esperant", ha conclòs Vidal, no sense abans traslladar "la falta d'esperança del grup municipal Ciutadans que el PGOU veja la llum en aquesta legislatura, molt menys si ara els socialistes volen atendre les demandes dels seus socis de Govern, els signants del Pacte o Conjura del Grau".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló