Cs de Castell lamenta que noms s'haja executat un trenta-tres per cent dels Pressupostos Participatius

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 28 de Novembre de 2017

·El portaveu, Vicente Vidal, critica "la incapacitat del bipartit per a traure projectes endavant"

Castelló, dimarts 28 de novembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat que "només el 33,65 per cent dels projectes acceptats en els Pressupostos Participatius estiguen executats totalment, segons dades del propi Govern després de les preguntes de Ciutadans en comissió". "De fet només hi ha un, el tatami municipal, que s'ha finalitzat", ha indicat Vidal i, en aquest sentit, ha criticat "la incapacitat de l'Executiu per a traure projectes endavant". "Quasi tots els projectes es troben en fase de redacció i molts ni tan sols ha conclòs aquest pas", ha explicat el portaveu, qui ha afegit que "pocs són els que han eixit a contractació i només dues els que s'estan executant". "Governar no els està resultant fàcil", ha ressaltat el regidor.

En aquest sentit, el portaveu ha retret "la falta d'autocrítica del bipartit". "El regidor Antonio Lorenzo recordava que ja van avisar del retard d'algunes obres durant 2018, però algunes no són totes", ha remarcat l'edil, al mateix temps que ha recriminat a l'Executiu que "una vegada més estiga jugant amb la il·lusió dels castellonencs". "El bipartit no solament va realitzar un procés participatiu que no va agradar a tots i que va obtenir escassa participació malgrat haver invertit milers d'euros, sinó que ara lamentablement tampoc executa els projectes emanats d'ell", ha destacat el regidor.

Finalment, el portaveu, ha advertit que "a aquest pas al bipartit se li acumulen els deures pendents perquè en 2018 se li va a ajuntar l'execució quasi íntegra dels pressupostos participatius de 2017 amb els quals es determinen el pròxim any".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló