Ciutadans (Cs) aconsegueix suport municipal per als xiquets afectats de dislxia i altres dificultats d'aprenentatge

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 30 de Novembre de 2017

·Vidal lamenta que "el tripartit es negue a millorar la seguretat per a vianants i ciclistes"

Castelló, dijous 30 de novembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha emfatitzat que "Ciutadans haja aconseguit suport municipal per als xiquets afectats de dislèxia i altres dificultats d'aprenentatge amb l'increment de les subvencions per a reduir la llista d'espera de l'atenció primerenca en la nostra ciutat". En aquest sentit, la regidor Cristina Gabarda ha assenyalat en ple que "Castelló presenta una llista d'espera d'entorn a 50 xiquets en atenció primerenca perquè les Conselleries d'Igualtat i Educació no estan sabent gestionar" i ha assenyalat que "amb la moció de Ciutadans, s'ampliaran les subvencions perquè les entitats que recolzen aquest servei tinguen més mitjos tècnics i humans i tots els xiquets que ho necessiten siguen atesos de manera immediata".

D'altra banda, Gabarda ha lamentat que "el bipartit es negue a reestructurar la xarxa d'infraestructures ciclistes de la ciutat per a crear carrils bici exclusius i així millorar la seguretat per a vianants i ciclistes". "Els carrils bici per sobre de la vorera no són segurs i no ho són especialment per a persones majors, xiquets o persones amb mobilitat reduïda", ha assegurat la regidora en ple, qui ha afegit que "seria un gravíssim error que la promoció de la bicicleta, per la qual aposta Ciutadans, es fera a costa de l'espai per als vianants".

Finalment, Vidal ha celebrat "l'aprovació de les declaracions institucionals presentades per Ciutadans de manera conjunta amb altres grups com la condemna de la violència de gènere, solucions per al conflicte d'examinadors de la DGT i l'equiparació salarial de les forces i cossos de seguretat de l'Estat amb els autonòmics". El portaveu ha finalitzat explicant que "Ciutadans ha votat a favor de no aplicar la taxa turística per estar en contra de la falta de diàleg i consens amb el sector i de l'afany recaptatori d'aquest impost".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló