Cs reclama saber el nombre d'empreses a les quals el tripartit els incrementa els impostos per passar-les a l'IBI diferenciat

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 3 de Desembre de 2017

·Vidal denuncia "la pujada de la pressió fiscal a moltes pimes, autònoms i comerços de la nostra ciutat"

Castelló, diumenge 3 de desembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha reclamat "saber el nombre d'empreses a les quals el tripartit els incrementarà els impostos a partir de gener fent-les passar de l'IBI general al diferenciat". En aquest sentit, Vidal ha recordat que "si bé l'Executiu local va vendre que baixava els impostos, ha rebaixat el llindar pel qual les empreses no poden pagar el tipus general i han de pagar el diferenciat, que és molt més elevat, amb el que estan incrementant la pressió fiscal a moltes pimes, autònoms, comerços i empreses de la nostra ciutat". "Des de Ciutadans seguim esperant la xifra d'afectats des que es van aprovar les ordenances fiscals", ha destacat el portaveu i, en aquest sentit, ha criticat que "el bipartit s'aventurara a fer aquesta modificació fiscal sense tenir estudiat per endavant ni tan sols quin seria el seu efecte o necessitat".

"El tripartit ha elaborat una ordenança 'parany' per a 'caçar' a més contribuents amb un increment fiscal", ha assegurat el portaveu, qui ha lamentat que "de nou els integrants del Pacte del Grau enganyen als castellonencs, assegurant que baixa l'IBI quan li'l pugen per la porta de darrere a moltes empreses i entitats". "Cada vegada que el tripartit modifica una ordenança, baixa els impostos a uns pocs i els hi pugen a la majoria de castellonenqcs en contra de la fiscalitat justa que tant pregonen", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló