Ciutadans demana al Consell set milions d'euros ms per a projectes concrets a Castell

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dissabte, 2 de Desembre de 2017

·Vidal ressalta "esmenes al pressupost de la Generalitat per a finalitzar les rondes, el carril bici circular o un centre de desenvolupament infantil d'atenció primerenca"

Castelló, dissabte 2 de desembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha destacat "la petició de Cs al Consell de de set milions d'euros més d'inversió a Castelló per a projectes concrets". D'aquesta manera, Vidal ha anunciat que "Ciutadans ha presentat esmenes al pressupost de la Generalitat per a finalitzar la ronda de circumval·lació Oest, construir el carril bici en el primer tram de aquesta o crear un centre de desenvolupament infantil d'atenció primerenca". Així mateix, "dins de la rehabilitació o construcció de centres educatius, Ciutadans ha reclamat que el Consell especifique en els pressuposats centres castellonencs com Maestro Antonio Armelles Doménech, Juan Bautista Porcar, Vicent Castell Doménech, Cervantes, Bisbe Climent, Sebastián Elcano, Vicent Marçà, Sant Agustín, Maestro Canós o el Herrero".

"Però a més d'aquestes inversions concretes, Castelló es beneficiaria d'altres mesures d'àmbit autonòmic reclamades per Ciutadans per a garantir la qualitat educativa en les escoles, fomentar l'aprenentatge d'idiomes o promoure iniciatives empresarials que resulten en creació d'ocupació". "Ciutadans també ha reclamat en els comptes del Consell reduir les llistes d'espera quirúrgiques, dotar de majors recursos els serveis d'urgència hospitalària o rebaixar els impostos de successions i donacions i de patrimoni, accions que repercutirien de ser acceptades molt positivament en els castellonencs ", ha destacat Vidal.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló