Carrasco: "La infermera escolar es queda al marge de les prioritats de l'alcaldessa"

Grup Popular  Dilluns, 4 de Desembre de 2017La portaveu popular, Begoña Carrasco, s'ha reunit amb el president del Col·legi Oficial d'Infermers de Castelló, Francisco Pareja, per abordar la implantació de la infermera escolar en totes les escoles de la ciutat, tal com va prometre l'alcaldessa.

Carrasco: "Marco va anunciar al maig de 2016 la posada en marxa de la figura de la infermera escolar per al curs 2016-2017. No obstant això, no es va posar en marxa. Al novembre de 2016 es va tornar a anunciar l'elaboració d'un estudi de camp que es va dur a terme des del Col·legi Oficial d'Infermers. Des de fa un any no s'ha tornat a saber res, Marco ha desterrat a la infermera escolar de les seues prioritats ".

"Davant el silenci desconcertant -que manté al respecte-, hem tornat a sol·licitar en comissió informativa (per tercera vegada) l'informe complet de l'estudi de camp elaborat fa un any, perquè fins ara només hem rebut informació incompleta, només quatre pàgines d'un complet document al qual hauríem de tenir accés tots els grups i no obstant això, ens neguen demostrant així la seua nul·la transparència ".

"Són ja massa promeses, massa anuncis, massa fotos que no arriben a cap lloc. Massa temps de polítiques de cartró pedra que treuen a la llum la seua pèssima gestió. Un govern irresponsable que ni tan sols és capaç de tenir encara elaborat l'esborrany del Pressupost Municipal per al 2018 quan estem a punt de finalitzar l'any ".

"PSOE, Compromís i el seu tercer soci, Podem, presumeixen d'un full de ruta (Pacte del Frau) que ni tan sols ells respecten, perquè difereixen en les prioritats per a la ciutat. No són capaços d'arribar a acords, les seues desavinences, enfrontaments i xantatges retarden l'aprovació del Pressupost Municipal ".