Cs demana al bipartit que impulse el simulacre d'emergncia en el Serrallo

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 6 de Desembre de 2017

·Vidal i Gabarda visiten UBE on reivindiquen "la necessitat de facilitar les inversions i les condicions de les empreses que creen ocupació"

Castelló, dimecres 6 de desembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, i la regidora Cristina Gabarda han visitat l'empresa UBE Corporation Europe i després de la mateixa, Gabarda ha demanat al bipartit que "impulse el simulacre demandat pels veïns del polígon. "Tal com ens ha trasllat UBE, l'associació d'empreses del Serrallo van elaborar i van facilitar als consistoris afectats, a través de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències, 9.000 tríptics explicatius, estant pendent per part de l'Administració la realització del simulacre", ha explicat l'edil. "En tots els polígons d'alt risc se celebren simulacres anualment però Castelló és de les poques excepcions perquè sembla que a l'Executiu li està costant horrors coordinar-se amb altres administracions", ha afegit Gabarda.

Per la seua banda, Vidal, ha reivindicat "la necessitat de facilitar les inversions i les condicions de les empreses que creen ocupació" i, en aquest sentit, ha tornat a criticar "la pujada d'impostos que està efectuant el bipartit a les empreses del port any rere any". "Empreses com UB Egeneren 500 llocs de treball directes i 1.500 indirectes", ha destacat el portaveu. "Si es vol apostar per ocupació no es pot penalitzar als qui ho generen", ha afegit Vidal, qui, en nom del grup municipal Ciutadans, ha agraït al director general de UBE, Bruno de Bièvre, "la iniciativa de facilitar l'accés als grups municipals a les instal·lacions en llaures a la transparència i l'aposta de l'empresa per generar ocupació en el nostre municipi".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló