Cs pregunta si sonar l'himne d'Espanya en l'acte castellonenc en honor de la Constituci Espanyola

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 5 de Desembre de 2017

·Gabarda reclama que "es potencien i difonguen en major mesurada les celebracions per al 40 aniversari de la nostra Carta Magna"

Castelló, dimarts 5 de desembre de 2017. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda s'ha preguntat "si sonarà l'himne d'Espanya en el concert que suposa l'únic acte castellonenc en honor de la Constitució Espanyola, especialment quan aquesta celebració es produeix en moments de desafiament com els quals vivim actualment com a país". "Des de Ciutadans esperem que no es repetisca l'omissió reiterada d'aquest himne que hem viscut enguany i que el bipartit no torne a excusar-se en els funcionaris per aquestes absències injustificables", ha indicat Gabarda, qui ha recordat que "després de les últimes omissions, Ciutadans va presentar una moció, que va ser aprovada, per a regular la presència dels nostres símbols musicals en els actes municipals".

Així mateix, la regidora, que ha qüestionat que "l'oposició s'haja assabentat del concert previst tan sols un dia abans de la seua celebració", ha demanat al bipartit "major implicació a homenatjar la Carta Magna que tots van prometre guardar i fer guardar com a regidors". En aquest sentit, l'edil ha reclamat que "l'any que ve, quan la nostra Constitució compleix 40 anys, es potencien i difonguen en molta major mesurada aquestes celebracions en l'àmbit local perquè els castellonencs puguen recordar el període de pau i progrés que va suposar la transició i el text que aquesta va generar i que ens regeix actualment com a país".
Finalment, Gabarda ha avançat que "Ciutadans presentarà una moció en l'Ajuntament de Castelló per a reforçar aquests actes en el seu aniversari i facilitar el coneixement del text per part de la població d'una manera dinàmica, didàctica i festiva".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló