Cs critica que el bipartit aprofite les vacances per a boicotejar la participaci ciutadana

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 7 de Gener de 2018

·Gabarda lamenta que "els terminis d'al·legacions al PGOU i l'ordenança de denominació de carrers incloguen el període nadalenc"

Castelló, diumenge 7 de gener de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha criticat que "el bipartit aprofite les vacances per a boicotejar la participació ciutadana". "L'Executiu local ha obert el termini d'al·legacions a la versió preliminar del Pla General Estructural, just en període nadalenc, alguna cosa que dificulta que els castellonencs puguen participar i que és encara més cridaner després que els veïns qüestionaren el procés de participació previ", ha explicat Gabarda. L'edil ha afegit que "també va caure en època nadalenca el final del període de consulta pública de l'Ordenança municipal reguladora de la denominació i retolació de vies i espais públics".

Així mateix, la regidora ha recordat que "l'Executiu només va habilitar el mes d'agost com a termini perquè les associacions de veïns presentaren la documentació per a obtenir les subvencions". En aquesta linia, Gabarda ha qüestionat també que "en la web de l'Ajuntament no pot consultar-se l'Ordenança en el mateix espai on es realitzen les al·legacions a la mateixa pel que encara es dificulta més el procés per als castellonencs". "Aquests fets són la mostra que una cosa és la propaganda del bipartit que es vana de fomentar la participació i una altra ben diferent, la realitat", ha conclòs la regidor.

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló