Carrasco: "Marco acumula 10 mesos sense adjudicar els horts socials"

Grup Popular  Divendres, 5 de Gener de 2018Actuacions promeses amb càrrec a les Inversions Financerament Sostenibles de l'any passat i de l'anterior segueixen esperant veure la llum, com és el cas dels horts socials que el bipartit va anunciar per a març de 2017, sent un projecte aprovat el 2016.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, ha visitat les parcel·les junt amb el regidor Carlos Feliu, on ha comprovat la seua inactivitat. "Marco acumula 10 mesos de paràlisi sense adjudicar els horts a socials a 165 famílies, tal com va prometre l'alcaldessa".
"Marco va anunciar al març de 2017 la finalització del condicionament de les 165 parcel·les i va desaprofitar la temporada d'estiu per ajudar les famílies a través de l'autoconsum de les collites, perquè no es van adjudicar. Cal recordar que són horts socials, no d'oci ".
El projecte va ser donat a conèixer al juliol de 2016, "pel que han tingut temps més que suficient per elaborar el llistat de beneficiaris".
"La seua deixadesa, un cop s'han fet la foto, és més que evident: ni s'han adjudicat els horts socials, ni s'ha avançat gens en la preparació de nous horts urbans, al costat de l'edifici Urban, que havien de condicionar amb càrrec a les inversions Financerament Sostenibles de l'any passat. De nou, l'alcaldessa va anunciar a so de bombo i platerets actuacions que no ha estat capaç de complir ".