Cs continuar treballant en 2018 per baixar els impostos en Castell i millorar les possibilitats de treball i els serveis socials

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 1 de Gener de 2018

· Vidal assegura que "el grup municipal continuarà fent sentir la veu dels castellonencs en les entranyes del Consistori"

Castelló, dilluns 1 de gener de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha assegurat que "Ciutadans seguirà treballant en 2018 per baixar els impostos a Castelló, millorar les possibilitats d'ocupació i reclamar la millora dels serveis socials, com a objectius claus per al pròxim any". Així mateix, Vidal ha manifestat que "el grup municipal Ciutadans continuarà fent sentir la veu dels castellonencs en les entranyes del consistori i per a açò, intensificarà les reunions i visites amb associacions, entitats i veïns de Castelló".

"En Ciutadans no abandonem, malgrat la intransigència del tripartit, en els nostres objectius d'aconseguir un Ajuntament al servei dels castellonencs, que cerque ajudar-los i facilitar-los la seua vida i no esprémer-los fiscalment", ha recalcat el portaveu. "Seguirem un any més fiscalitzant la labor de l'equip de Govern i proposant solucions per als problemes reals dels castellonencs, des de la sensatesa, la moderació i el sentit comú que caracteritza a Ciutadans", ha conclòs l'edil, no sense abans garantir que "el grup municipal continuarà reclamant que l'Ajuntament complisca els compromisos i la llei".

Pots seguir tota l'activitat de Cs en Ciutadans Castelló