Cs recrimina al bipartit que no informe als vens del possible enderrocament de la seua casa fins que no hi haja marxa arrere

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 8 de Gener de 2018

·Paduraru demana a l'Executiu que "es reunisca immediatament amb els veïns per a negociar una solució en cas d'aprovar l'enderrocament"

Castelló, dilluns 8 de gener de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha recriminat al bipartit que "no haja informat oficialment als veïns de la finca situada entre el camí Crèmor, el carrer Riu de la Plana i el carrer Cronista Muntaner del possible enderrocament de les seues cases i només tinga previst fer-ho una vegada aprovat el Pla General, és a dir, quan ja no hi haja marxa arrere". Així, Paduraru, després de reunir-se amb els veïns afectats, ha lamentat que "el bipartit haja contestat que no quan Cs ha preguntat en comissió si el Consistori havia informat formalment als afectats". "Els veïns tenen dret a conèixer quins són els plans concrets del Pla General per als seus habitatges i poder així fer al·legacions, alguna cosa que el bipartitoels nega sense posar-los al tant del seu propi futur", ha afegit l'edil.

En aquest sentit, el regidor ha exigit que "l'Executiu local es reunisca immediatament amb els veïns afectats per a explicar-los les seues intencions i negocie amb ells una possible solució en cas que el Pla General aprovat contemple l'enderrocament de l'edifici". Així mateix, Paduraru ha qüestionat que "el Govern no considere incompatible atorgar a aquests veïns la llicència per a rehabilitar la seua façana i alhora voler derrocar l'edifici". "Pot ser que no siga incompatible administrativament però és del tot incoherent", ha assegurat el regidor, qui ha demanat al bipartit "coherència i serietat".