Cs qualifica de perjudicial per als castellonencs el pas de l'alcaldessa pel consell de l'Hospital Provincial

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 24 de Gener de 2018

·L'edil Cristina Gabarda recorda que "Marco va votar a favor del desmantellament del Provincial"

Castelló, dimecres 24 de gener de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha qualificat de "perjudicial per als castellonencs el pas de l'alcaldessa pel consell de l'Hospital Provincial" i, en aquest sentit ha considerat que "Marco deixa l'òrgan de direcció del Consorci hospitalari incapaç de defensar els interessos dels veïns de la nostra ciutat". Així, Gabarda ha recordat que "Marco ha votat 'sí, bwana' a tot el que deia Montón en contra dels interessos dels castellonencs".

"Fins i tot el PSOE provincial es va posicionar en contra de les votacions de l'alcaldessa de Castelló en el Consorci Hospitalari per anar en contra dels interessos de la nostra ciutat i la nostra província", ha remarcat l'edil, qui ha explicat que "mentre Marco va votar a favor de pujar la taxa de proves mèdiques esportives, el Partit Socialista va votar que es baixaren de nou en el ple de la Diputació".

"La Conselleria està demantellant l'Hospital Provincial amb el beneplàcit fins ara de l'alcaldessa de Castelló", ha assegurat Gabarda. "Encara que l'alcaldessa s'excusava que havia sigut nomenada de manera particular per Montón com a membre d'aquest consell, s'ha oblidat que és alcaldessa de la ciutat i no ha vetlat pels interessos dels castellonencs". "Esperem que el seu substitut sí ho faça", ha conclòs la regidora, no sense abans lamentar que "Castelló tinga un Govern que no és capaç de 'xistar' als seus caps de València pel bé de la seua ciutat".