Cs de Castell lamenta que el bipartit noms spia pujar impostos per a arreglar els problemes

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 23 de Gener de 2018

El portaveu, Vicente Vidal, critica "la taxa de residus a l'empresa ceràmica i mesures impositives per a posar pegats a la situació de les pensions"

Castelló, dimarts 23 de gener de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat que "el bipartit a Castelló i la Comunitat només sàpia pujar impostos per a arreglar els problemes als quals ens enfrontem". "No solament ho ha demostrat pujant els impostos en aquesta legislatura en la nostra ciutat malgrat tenir superàvit, sinó que a més l'equip de Govern castellonenc recolza la taxa de residus a l'empresa ceràmica, com han demostrat amb els seus vots aquesta setmana, i defensen una pujada d'impostos com a solució al sistema de pensions en el nostre país", ha remarcat el portaveu.

"Des de Ciutadans ja advertim que el tasazo de residus és una imposició més del Consell i amenaça la viabilitat del sector tauleller, que és el principal sector de la província i un dels més importants a la Comunitat Valenciana, per açò ho rebutgem", ha explicat Vidal, qui ha lamentat que "el bipartit i el seu soci de Govern seguisquen sense veure el dany que pot fer aquest tasazo a la nostra economia i es neguen a demanar-li al Consell que l'elimine".

Així mateix, l'edil ha qualificat "d’ocurrència la proposta presentada pel bipartit per a solucionar el sistema de pensions amb més impostos que seguirien perjudicant a la dèbil classe mitjana espanyola". "El Sistema públic de pensions no s'arreglarà amb pegats; necessitem un projecte de futur per a tots els espanyols basat en una reforma integral del mercat laboral, l'Educació, la formació i la conciliació que assegure la sostenibilitat de les pensions", ha assegurat el portaveu. "Sense una vida laboral digna no hi haurà pensions dignes", ha conclòs el regidor.