Cs denuncia la presncia de esteladas en la festa de Sant Antoni del Grau organitzada per l'Ajuntament

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 22 de Gener de 2018

·Gabarda demana "explicacions a l'alcaldessa immediatament, per consentir la presència de banderes anticonstitucionals en un acte municipal"

Castelló, dilluns 22 de gener de 2018.L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha denunciat "la presència de esteladas en la festa de Sant Antoni del Grau, una jornada que sota el nom de Trobada de Bestiari Domèstic, estava organitzada per l'ajuntament de Castelló i Botafocs". "L'alcaldessa ha de donar explicacions immediatament de per què va consentir la presència de banderes anticonstitucionals en un acte organitzat pel consistori", ha remarcat l'edil.

"Ciutadans porta mesos alertant del suport de membres del bipartit al Procés i la deriva independentista i aquesta és una mostra més que nostres denúncies eren fundades i certes", ha declarat Gabarda, qui ha recordat també "la presència dels regidors de Compromís en les manifestacions pro independentistes celebrades a Castelló". "No és la primera vegada que el bipartit consent i aprova la presència de esteladas en actes institucionals o organitzats per l'Ajuntament", ha destacat l'edil i en aquest sentit ha explicat que "els castellonencs vam tenir a veure esteladas en l'acte institucional del 9 d'Octubre portades per integrants de la Muixaranga i ara ho hem tornat a veure en les festes de Sant Antoni del Grau".

Així mateix, Gabarda ha recordat que "una de les condicions de Ciutadans per a recolzar el pressupost era eliminar les subvencions a entitats properes al Procès i que defensen els Països Catalans, entitats que participen en manifestacions en favor de la Independència o els integrants de la qual llueixen esteladas en les seues actuacions en actes públics". "El bipartit es va negar a retirar-les, per la qual cosa des de Ciutadans no recolzarem els comptes municipals", ha conclòs l'edil.