Cs presenta 26 esmenes als pressupostos municipals de 2018

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 19 de Gener de 2018

·El grup municipal demana complir acords plenaris com el Pla de Relleu Generacional i impulsar nous projectes com a 'bonus infantils' municipals per a guarderies

Castelló, divendres 19 de gener de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha anunciat que "Ciutadans ha presentat 26 esmenes als pressupostos municipals de 2018, per a exigir acords plenaris com el Pla de Relleu Generacional, ajudes per a l'atenció primerenca o el projecte 'Castelló, ciutat prototip' en matèria d'innovació i que no obstant açò, no estaven contemplades en l'esborrany de pressupostos, però al mateix temps hem impulsat noves iniciatives com a bonus municipals per a Guarderies". "De la mateixa manera, hem presentat esmenes per a eliminar retallades socials i en matèria de emprenedoria efectuats pel bipartit, així com seguir reclamant demandes dels veïns de Castelló en matèria d'inversió o solucionar necessitats urgents, com la seguretat del CEIP Castalia", ha assegurat el portaveu.

Respecte al Pla de Relleu Generacional, Vidal ha indicat que "hem reduït la partida de Jornals de Vila, per a impulsar projectes que oferisquen ocupació estable i de qualitat, més enllà del que pot oferir aquest programa municipal". "L'ocupació s'ha de crear des de la iniciativa privada per a generar riquesa en la nostra ciutat", ha apuntat el regidor.

"Per a impulsar els nostres projectes, hem reduït partides no prioritàries, com a llums extraordinàries, despeses de representació o assessorament extern, no necessaris segons Ciutadans quan comptem amb excel·lents funcionaris", ha destacat l'edil. "De la mateixa manera, des de Ciutadans hem eliminat altres partides poc transparents, com les que utilitzen la denominació 'despeses diverses', que provoquen el desconeixement de la seua finalitat", ha assenyalat el portaveu, qui ha aclarit que "des de Ciutadans demanem eliminar subvencions d'entitats properes o defensores del Procés, així com d'altres entitats que premien als qui ho recolzen". Finalment, "hem presentat esmenes per a reestructurar algunes subvencions que des de Ciutadans creiem que s'han de vehicular des d'altres partides ja contemplades", ha explicat l'edil.