El PP proposa dotar amb 2,5 milions els Pressupostos Participatius de 2018

Grup Popular  Dilluns, 29 de Gener de 2018

La portaveu popular, Begoña Carrasco, destaca d'entre les 25 esmenes presentades al Pressupost Municipal de 2018 -que hauria d'estar aprovat fa 3 mesos-, la dotació de 2.500.000 euros proposada pels Pressupostos Participatius de 2018.
Carrasco: "Hem esmenat el Pressupost Municipal per tal que el bipartit finalitze les actuacions pendents de 2017, on van quedar 9 obres per fer d'un total de 13 que el bipartit va prometre a la ciutadania. Es van quedar per invertir 1 milió d'euros previstos en el pressupost de 2017. I, a més, l'oferta de 2018 ha de comptar amb el seu propi finançament ".
"Tenint l'Ajuntament superàvit i una previsió de majors ingressos creiem possible uns Pressupostos Participatius majors en 2018. A més, el bipartit es va comprometre a augmentar-los de manera progressiva".
"Esperem que no es torne a repetir el fracàs de l'any passat on es va començar menyspreant a les associacions veïnals, sense comptar amb elles en el procés de votació. Van imposar el vot particular i van acabar participant a penes el 1,6% ".
I mentre l'alcaldessa gasta 1,4 milions d'euros en publicitat i autobombo, que és quasi la mateixa quantitat que els Pressupostos Participatius de 2017, el PP reivindica en les seues 25 esmenes millor finançament per a fomentar l'ocupació -a través d'un Pla de suport a emprenedors i PYMES-, millores en serveis socials, infraestructures -ampliant carrils bici de la ronda oest o Serrallo-, seguretat i neteja, a més d'una aposta decidida pel turisme, per la cultura, per l'esport, per la prevenció, per l'accessibilitat i pel comerç.