Carrasco: "PSOE i Comproms deixen d'invertir 30 milions a la ciutat tot i pujar els impostos"

Grup Popular  Dijous, 8 de Febrer de 2018

L'informe d'execució del Pressupost 2017, que acaba de fer-se públic al web municipal de l'Ajuntament, confirma que el bipartit va deixar d'invertir en la ciutat 30 milions d'euros.

Per a la portaveu popular, Begoña Carrasco, és una mostra d'irresponsabilitat i nefasta gestió dels diners públics, perquè "tot i incrementar la pressió fiscal i fer pagar més als castellonencs amb l'IBI o la taxa d'escombraries, els diners recaptats no reverteix en millors serveis municipals, perquè el bipartit no s'ho gasta. El bipartit és incapaç de complir les seues pròpies promeses amb càrrec als pressupostos ".

"Segueixen pujant els impostos, però després no s'executen. Incompleixen el que ells mateixos van prometre, com demostren les dades oficials. Si no saben gestionar, els diners on millor estan és a la butxaca del contribuent ".

Un 80% de les ajudesa l'habitatge sense lliurar

El pressupost 2018 registra un augment de la partida d'ajudes a l'habitatge, "és un increment només de cara a la galeria, perquè l'any passat només van executar un 20% d'aquesta partida. Es van quedar sense concedir 430.572,22 euros d'ajudes entre les famílies demandants ".
"Enganyen i menteixen a la ciutadania, la seua incapacitat a l'hora d'executar el pressupost torna a evidenciar el fracàs d'aquest govern bipartit".
La vicealcaldessa, al capdavant de l'àrea d'habitatge i l'alcaldessa -que als seus 100 dies de govern va assegurar haver tancat el cercle dels desahucios-, hauran d'explicar a totes aquestes famílies per què no s'ha lliurat el 80% de les ajudes al lloguer , a la hipoteca o la rehabilitació d'habitatges ".
"La seva sectarisme i radicalisme en voler eliminar el castellà llista de carrers o canviar el nom a la ciutat, que és ara la seva prioritat, els porta a desatendre les necessitats urgents d'aquesta ciutat".