Cs recrimina al bipartit que presumisca dels seus controls d'alcoholmia mentre retalla en manteniment d'etilmetres

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 7 de Febrer de 2018

·El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, reclama "intensificar els controls en drogues al volant després dels advertiments de la DGT"

Castelló, dimecres 7 de febrer de 2016. El portaveu adjunt de Ciutadans en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha recriminat al bipartit que "presumisca dels seus controls d'alcoholèmia al mateix temps que retalla la partida de manteniment d'etilòmetres en el pressupost d'enguany". "Des de Cspresentem una esmena als pressupostos per a augmentar aquesta partida necessària per a garantir la seguretat vial però el Govern la va rebutjar com totes les de l'oposició", ha explicat l'edil.

Així mateix, Paduraru ha demandat que "s'intensifiquen també els controls de drogues al volant". "Des de Cs demanem que s'adquirisquen més test de substàncies tòxiques i drogues quan la DGT ha informat en els últims mesos que el nombre de positius de droga en conductors ja és més alt que el d'alcohol", ha assenyalat el regidor, qui ha agraït a la Policia Local " la seua labor per garantir la seguretat vial, una acció que cal reforçar".