Cs reclama al bipartit garantir la seguretat de vianants en l'avinguda Germans Bou

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 11 de Febrer de 2018

·Gabarda exigeix "els passos de zebra en les parades d'autobús reclamats per veïns i pel grup municipal de Ciutadans des de fa mesos"

Castelló, diumenge 11 de febrer de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha anunciat que "Ciutadans ha reclamat una vegada més al bipartit garantir la seguretat dels vianants en l'avinguda Germans Bou perquè les parades d'autobús compten amb la seguretat viària necessària i mínima que suposa un pas de vianants". "Des de Cs exigim que es pinten passos de zebra de manera imminent, una mesura que no suposa una gran inversió ni temps d'execució, i posteriorment es complemente aquesta mesura bàsica amb semàfors i guals per a ralentir la velocitat del trànsit rodat", ha puntualitzat l'edil, qui ha lamentat "la negligència del Govern que encara no ha fet gens després de demostrar-se la perillositat en morir una dona en un d'aquests punts".

"Veïns de la zona i els treballadors o usuaris de les empreses no compten amb les mesures de seguretat bàsiques per a utilitzar el transport públic ben siga per a desplaçar-se fins a Castelló o fins al Grau", ha remarcat Gabarda. "Una vegada més el bipartit demostra no escoltar als ciutadans perquè no ha mogut un dit després de mesos de reclamacions de castellonencs i del nostre grup municipal", ha afegit la regidora.

"Des de Ciutadans portem des del principi de legislatura reclamant mesurades per a millorar la seguretat vial però a l'Executiu local sembla no importar-li aquest assumpte", ha manifestat la regidora, i, en aquest sentit, ha recordat que "el Govern no va voler determinar 'punts negres' de concentració d'accidents i investigar les causes per a posar solucions, com demanàvem des de Ciutadans en comissió, ni ha instal·lat ni tan sols la pintura antilliscant en passos de zebra, una iniciativa de Cs aprovada en ple".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló