Vidal: "Els 29 milions del pressupost no executats pel bipartit demostren que no era necessari pujar els impostos"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dissabte, 10 de Febrer de 2018

·El portaveu de Cs a Castelló lamenta que "l'Executiu local siga 'addicte' a augmentar la pressió fiscal als veïns quan no són capaços de gastar el recaptat"

Castelló, dissabte 10 de febrer de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha declarat que "els 29 milions d'euros del pressupost de 2017 no executats pel bipartit demostren que no era necessari pujar els impostos". "Si des de Ciutadans ja ens vam oposar l'any passat al fet que es pujaren els impostos tenint superàvit de 2016, el sobrant encara major de 2017 demostra que no feia falta per res augmentar la pressió fiscal sobre els veïns", ha declarat el portaveu, qui ha lamentat que "el Pacte del Grau siga 'addicte' a pujar-li els impostos als castellonencs quan no són capaços d'invertir i executar tots els diners que recapten".

El regidor ha recordat que "el bipartit ha pujat en aquesta legislatura la taxa de brossa als castellonencs i segueix pujant la pressió fiscal sobre les empreses". "El bipartit és com les persones que 'mengen pels ulls', volen recaptar molts diners per a fer moltes coses que després per la seua falta de previsió i diligència no arriben a impulsar", ha declarat l'edil. "Els diners ha d'estar en les butxaques dels veïns no en el compte del banc de l'Ajuntament", ha assegurat Vidal, qui ha exigit a Compromís i PSOE que "deixen d'esprémer a la classe mitjana i treballadora de la nostra ciutat".