Cs lamenta que el bipartit no respecte el perode d'exposici pblica per a tancar les terrasses de les Tasques a les 22:30 hores

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 9 de Febrer de 2018

·L'edil José Antonio Zamora reclama al Govern que "rebaixe les taxes als negocis afectats per la retallada horària de la zona ZAS"

Castelló, divendres 9 de febrer de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha lamentat que "el bipartit no haja respectat el període d'exposició pública de l'actualització del règim de mesures de la zona ZAS de les Tasques per a posar en vigor les mesures que en ella s'arrepleguen, obligant als negocis a tancar les seues terrasses a les 22:30 hores des d'ahir". En aquest sentit, Zamora ha recordat "un fet similar amb la zona ZAS de Lagasca, quan el bipartit va dur a terme talls de trànsit en període estival i sense que la normativa estiguera encara en vigor". Zamora ha qüestionat també que "el bipartit ni tan sols comunicara als afectats que anava a fer efectiva aquesta mesura restrictiva abans que acabara el termini d'exposició pública sinó que enviara directament a la policia per a fer complir el nou horari", en un gest que el regidor ha qualificat com a "ofensiu i desconsiderat".

Així mateix, el regidor ha reclamat al Govern "rebaixar les taxes de taules i cadires als negocis afectats en les seues terrasses per la retallada horària de la zona ZAS". "Si estem limitant o retallant la capacitat d'ingressos d'un autònom o xicoteta empresa hem de compensar-li per açò", ha declarat Zamora, qui ha sol·licitat que "es modifique l'ordenança fiscal indicant aquesta correcció a la baixa". "Des de Ciutadans demanem al bipartit que intervinga entre empresaris i veïns per a garantir el descans dels residents en la zona sense perjudicar a l'economia i ocupació local", ha destacat l'edil.