Cs demana al bipartit que deixe d'inventar problemes i se centre en gestionar les preocupacions dels vens indicades en el barmetre

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 8 de Febrer de 2018

·Vidal critica que "l'eliminació del castellà en el nom de la ciutat o els carrers no estan entre les prioritats dels castellonencs"


Castelló, dijous 8 de gener de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha demanat al bipartit que "deixe d'inventar problemes, com el canvi de nom de la ciutat, i se centre a gestionar les preocupacions dels veïns que marca el baròmetre publicat pel Consell: ocupació, educació i sanitat, entre uns altres". "L'eliminació del castellà en el nom de la ciutat o els carrers no estan entre les principals preocupacions dels castellonencs", ha indicat el portaveu, qui ha apuntat que "la mesura anunciada per l'Executiu local és una mostra més que el bipartit no està d'acord amb les prioritats dels veïns".

"Un equip de Govern local ha d'intentar millorar la qualitat de vida dels veïns però el bipartit en lloc de centrar-se en açò es preocupa de generar polèmiques estèrils que no beneficien el dia de dia dels castellonencs", ha apuntat, Vidal. "Per contra, el Pacte del Grau s'ha dedicat durant aquesta legislatura a pujar impostos, crear malestar entre els funcionaris o ofendre als ciutadans al burlar-se de les seues creences, incomplir promeses, no executar els pressupostos participatius; no solucionar la brutícia de carrers i solars o executar de manera molt deficient projectes com els de la superilla de Maestria", ha afegit el portaveu. "Des de Ciutadans, instem a l'equip de Govern a rectificar i, en lloc de generar problemes on no els hi havia, que comencen a treballar pel que de debò preocupa als castellonencs", ha conclòs Vidal, no sense abans qualificar de "legislatura perduda el govern del Pacte del Grau, un equip de Govern perdut, pel que fa a l'economia, a la generació d'ocupació i al progrés en termes socials de la nostra ciutat".